• Gratis verzending in België
  • Gratis retour in België 
  • Levering: 2-3 werkdagen
Leuke en stoere basketschoenen

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Basketschoenen: sportief en trendy op elk moment!

Fans van basketschoenen weten het: aan geen schoen wordt zoveel aandacht besteed op vlak van ondersteuning en vering als aan deze klassieker die daardoor een plaats verdient in elke schoenenkast.

In geen tijd evolueerden basketschoenen van schoenen om mee te sporten naar een onmisbaar item in de kleerkast van elke rechtgeaarde fashion adept. Niet enkel omdat ze een droom zijn voor je voeten, maar ook omdat er heel wat verschillende uitvoeringen van bestaan in allerhande leuke materialen en kleuren.

Stevig en licht

Wie basketschoenen koopt weet dat ze het resultaat zijn van doorgedreven onderzoek naar de beste materialen om het draagcomfort zo hoog mogelijk te maken. Niet alleen moeten basketschoenen stevig genoeg zijn om zowel te dragen tijdens het sporten als tijdens een lange wandeling door de stad, ze zijn bij voorkeur ook zo licht mogelijk.
Wie voor basketschoenen naast het sportveld kiest, gaat voor een comfortabele en pretentieloze look, al kun je door de keuze voor een uitdagend paar met een frisse print net zo goed een echt fashion statement maken. Je draagt je basketschoenen makkelijk in elk seizoen, onder een sportieve outfit of zelfs onder een maatpak, om je look ineens wat speelser te maken.

Basketschoenen

Er zijn weinig schoenen die zo snel evolueren als basketschoenen. In deze innovatieve wereld worden de grootste stappen gezet op vlak van design en constructie, en dat zie je als je de trends volgt. Bij Bent Merkschoenen vind je basketschoenen van topmerken als Puma, Converse, Nike en Vans, en dit steeds in allerhande modellen en uitvoeringen. Hou je eerder van hoge basketschoenen, dan hebben wij zeker een paar dat jouw outfit compleet maakt, kies je deze zomer liever voor een paar modieuze lage basketschoenen in een modekleur of een leuke print, dan kun je ook terecht in een van onze Bent schoenenwinkels. Kom zeker eens langs om ze te ontdekken! Of bekijk en koop onze collectie op onze webshop.

  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Gratis levering en retour 
  • Veilige betaling 
  • 10% korting op je volgende aankoop