We weten het, je wil liever nog even van het mooie zomerzonnetje genieten voor je weer die koude herfst in moet. Maar bij BENT kunnen we niet anders dan al even stilstaan bij het komende seizoen. De nieuwe herfstcollectie is namelijk aan het binnenstromen en die is PRACH-TIG! Als fashionista wil jij natuurlijk wel al op de hoogte zijn van de trends die eraan komen. Daarom zetten we ze hieronder even op een rijtje.

 

Steve madden slip-onsFake Fur

Geen fuzz met deze fur-babies. Adembenemend en ook nog eens lekker warm. Wat heb je meer nodig om de herfst tegemoet te gaan. Met dit paar van River Woods maak je het nogal bont, maar niet het echte natuurlijk. Wel een fashion statement dat beestig mooi is! Extra warm krijg je het van deze slip-ons van Steve Madden.

 

Glitter pumps TamarisGlitter & Glam

Light up the room met deze leuke botjes van Mjus. Ze doen jou stralen en de rest sprankelen van verlangen. Om hun honger te stillen zijn er ook deze bruisende exemplaren van Tango. Al te meer reden dus om je deze herfst op de dansvloer te wagen, want nog nooit zag men iemand zo shinen als jij met deze nieuwe trend. Ook in het dagelijkse leven krijgen je schoenen wat glam, zoals met de veterschoenen van Scapa en deze pumps van Tamaris die glitter een niveau hoger brengen.

 

 

Boots MjusReady for combat

Stoer en comfortabel. Timberland is deze herfst niet de enige die kiest voor stoere boots. Ga de strijd aan met het koude weer door je beste beentje voor te zetten. Ook hier komt Mjus met een trend op de proppen. Kijk eens naar deze zwarte bottines of deze groene bottines die jou letterlijk dé ster maken. Dankzij deze trend ben jij the queen of the battlefield!

 

Grijze pumps hispanitasVelvet love

Oh, how we love velvet. Zacht, warm, comy, wat kunnen we nog meer vragen van een schoen? Buiten dan dat hij er absoluut adem-be-nemend uitziet? Met deze pumps kunnen we stellen dat Hispanitas het begrepen heeft. Daarnaast kan velvet ook in een printje. Zoals deze veterschoenen met grijze panterprint. Rauwtch!

 

 

Cowboyboots mjusUrban cowboy

Niet langer worden cowboy boots enkel en alleen maar op het platteland gedragen. Wat zijn we daar blij om. De trend gaat al een paar jaren mee en is ook opnieuw komende herfst een echt fashion statement. Deze Mjus enkellaars bijvoorbeeld is een held 'the wild west' en ook in onze rekken vind je nog meer cowboy boots in elke kleur terug. Mét franjes, hak of patroon. Om welke werp jij je lasso?

 

 

Hebben de nieuwe herfsttrends je kunnen bekoren? Breng dan zeker een bezoek aan één van onze winkels want de nieuwe collectie staat daar al te pronken. Of shop ze op www.bent.be