Sneakers zijn nu hotter dan ooit! Maar hoe onderhoud ik die dan best? Een veel voorkomende vraag die wij met veel plezier beantwoorden in deze blogpost. Met behulp van ons gamma aan onderhoudsproducten speciaal voor sneakers zijn de jouwe snel weer zo goed als nieuw!


Beter voorkomen dan genezen

Nieuwe sneakers gekocht? Wil je ze dan absoluut niet vuil maken? Bescherm ze dan preventief tegen vlekken, water, sneeuw en zout. Dit kan je doen aan de hand van de Sneaker Protect: een spray die simpelweg het vuil van je schoenen weert. Zo houd je het materiaal ademend!


Let op: gebruik deze spray niet bij lakleer of metalen materiaal.

 

 

sneakers 

Oeps, te laat…

Zijn je sneakers al vuil? Geen nood! Met de Sneaker Clean kan je vuil en vlekken verwijderen! Dit product heeft bovenaan een sponsdispenser om je sneakers makkelijk terug op te knappen. Na een behandeling zien je sneakers er terug uit als nieuw! Dit product is geschikt voor alle kleuren en materialen.


Toch maar eens verzorgen

Wil je je sneakers nog eens extra goed reinigen en voeden? Dan kan de Sneaker Care je hierbij helpen. Deze verzorgende schuim kan je best met een zacht doekje aanbrengen op de schoenen. Dit product is voor alle materialen en kleuren van sneakers.


Tip: controleer best eerst de kleur op een minder zichtbaar deel van de schoen.


Oei, wat ruik ik?

Heb je last van zweetvoeten? In gesloten schoenen, zoals sneakers, kan dat al eens een onaangenaam geurtje met zich meebrengen. Gebruik daarom de Sneaker Fresh: een deodorant voor sneakers om het geurtje tegen te gaan en je sneakers terug fris te laten ruiken!

 

 

Het gehele onderhoudsgamma voor jouw schoenen kan je vinden in onze winkels. Indien er nog vragen zijn, laat ons dat gerust weten via onze verkoopsmedewerkers in de winkels of online via klantenservice@bent.be! Wij helpen je graag verder.

 

Bekijk onze sneakers