Net nieuwe schoenen gekocht bij BENT MERKSCHOENEN? Dan kan je wellicht niet wachten om ermee te pronken! Maar nog even geduld. Met ons typisch Belgisch weertje is een regenbui nooit uitgesloten. Schoenen hebben een hekel aan nattigheid. Preventief aan de slag gaan met een beschermend product is dan ook een goed idee.

bama_waterstop.jpg

 

“Waterstop” van Bama zorgt dat je favoriete stappers beschermd zijn tegen water, vuil en vlekken. Dankzij fluorkoolstof krijgt het materiaal een beschermend laagje. Het product is super gemakkelijk in gebruik. Denk er aan om eerst stof en vuil te aan te pakken met een vochtige doek. Modder verwijder je best vooraleer het opdroogt. Is het toch te laat, neem de viezigheid dan eerst met een borstel en daarna met een vochtige doek onder handen.

Zijn je schoenen weer schoon, dan is het tijd voor “Waterstop”. Neem de spuitbus en spuit gelijkmatig vanop zo’n 20cm. Tien minuutjes laten drogen en klaar!

Behalve lakleer en microfiber is “Waterstop” geschikt voor alle materialen. Je kan er niet alleen je schoenen, maar ook handtassen mee behandelen. Te verkrijgen bij Bent Merkschoenen in je buurt.

Contacteer je favoriete Bent winkel voor bijkomende informatie en/of vragen.

Volg ons via Facebook voor meer tips en tricks.