Schoenentrends FW19/20: deze trends zullen we overal zien!

De herfst staat voor de deur, dus het is weer tijd voor nieuwe trends en deze stellen we maar al te graag aan jou voor.
Met deze trends kan je de herfst en winter goed inzetten!

#1 Sleek platforms

Elegant, maar toch stoer, dat zijn de sleek platforms! Door de hak aan de boots worden deze schoenen veel vrouwelijker.
Dit is echt de adult versie van de platform boots gekend door de Spice Girls. Zo ben je direct ook een paar centimeter groter! Win-win dus!

#2 Brogues

Deze veterschoenen waren vroeger vooral te vinden in de garderobe van de heren, maar nu zijn deze onmisbaar geworden in de damescollecties. In brogues vind je vooral gaatjes terug in het leer, maar tegenwoordig vind je ook verscheidene varianten zonder gaatjes. Brogues werden vooral gedragen op waterige velden in Schotland en Ierland. De gaatjes dienden dan om het water uit de schoenen te laten lopen. Gelukkig worden deze schoenen niet meer gedragen voor deze reden, maar gewoon omdat ze zeer fashionable zijn. Voor iedereen bestaat er een passende brogue, wat je stijl ook is. Deze schoenen zijn perfect te combineren met een boyfriend jeans met een rockband T-shirt. Onder een kleedje zijn deze ook perfect te combineren voor wanneer je naar een stijlvol feestje mag gaan. Brogues kan je gewoonweg met zóveel combineren!

#3 Chunky Boots

Een absolute must zijn de boots deze winter. Boots zitten vooral super gemakkelijk en je kan er uren op wandelen zonder pijnlijke voeten. 
In de winterdagen zijn deze écht handig omdat boots beschikken over een zool die voor voldoende grip zorgt tijdens natte en gladde dagen.
Ze houden je voeten ook droog en warm tijdens vorst.

#4 De afzaklaars

Afzaklaarzen zijn eigenlijk simpelweg laarzen met een afgezakte schacht waardoor er rimpels ontstaan. De afzaklaars past het best bij een skinny jeans of legging, zo zijn de plooien het meest zichtbaar. De zwarte boots met half hangende schacht zijn te combineren met bvb een biker jacket. De hoge hak, perfecte neus en afgezakte schacht maken ze zéér populair. Deze laarzen bestaan in verschillende kleuren en materialen, namelijk suede en leer. Zowel de hoge als lage variant komt dit najaar vaak voor.

#5 Zachte vachtjes

Laarzen met een vacht zijn de ultieme schoenen voor in de winter! Comfort en warmte zijn de belangrijkste kenmerken. Met deze laarzen van BENT heb je nooit meer last van koude voeten tijdens de winter. Ook pantoffels met vacht zorgen ervoor dat jouw voeten de koude grond niet meer hoeven aan te raken en geven bovendien een ontspannend effect met een gezellig kopje thee of koffie aan de haard. Ook deze witte sneakers met donsje zijn hélemaal on trend én schattig tegelijkertijd!