Dé niet te missen schoenentrends deze lente en zomer!

De nieuwe collectie voor de lente en zomer loopt al volop binnen. Zag jij ook al dat ene paar die je gewoon MOET hebben? Of kan je niet kiezen tussen al jouw favorieten? Misschien kunnen wij jou helpen door de 3 grote trends binnen de collectie bloot te leggen. 

 

#1 Pastelkleuren

De kleuren voor deze lente en zomer zijn zonder twijfel de pastelkleuren! Helemaal in pastel of met enkele pastel details, het maakt niet uit, zolang er maar een mooi pastelkleur in je outfit zit. 

Pastelkleuren
 1. Ecru enkellaarzen
  Ecru enkellaarzen EBL 8790
  € 129,00
 2. Beige sneakers Retros
  Beige sneakers Retros Skechers
  € 59,95 Special Price € 41,96
 3. Witte baskets
  Witte baskets Nero Giardini
  € 155,00 Special Price € 108,50
 4. Lichtroze sneakers Bikram
  Lichtroze sneakers Bikram Guess
  € 125,00 Special Price € 87,50

 

#2 Speciale zolen

Speciale zolen blijven een ding, ook deze lente en zomer. Hier zien we twee leuke nieuwe trends, namelijk de 'opgeblazen zool', zoals deze Tango sneaker heeft. Daarnaast hebben we ook sneakers met een chunky zool met leuke grafische elementen, zoals de deze sneaker van Nero Giardini (die overigens leuke pastel details heeft, dubbel trendy!). Ontdek ook nog heel wat andere schoenen met leuke en speciale zolen in de nieuwe collectie!

Speciale zolen
 1. Beige sneakers Kady
  Beige sneakers Kady Tango
  € 89,95 Special Price € 62,96
 2. Witte baskets
  Witte baskets Nero Giardini
  € 155,00 Special Price € 108,50
 3. Beige sneakers Ingeborg
  Beige sneakers Ingeborg Tango
  € 99,95 Special Price € 69,96
 4. Multicolour sneakers Kady
  Multicolour sneakers Kady Tango
  € 119,95 Special Price € 83,96

 

#3 Ecologisch

Dit is een trend die ook onze planeet vooruit helpt! Eco-friendly is trendy in alle topics, maar nu dus ook aan jouw voeten. In ons aanbod kan je verschillende ecologisch gemaakte schoenen vinden binnen enkele merken: Flamingoslife (NEW!), WodenDr. Martens en Marco Tozzi. 

Ecologisch
 1. Zwarte bottines Vegan
  Zwarte bottines Vegan Dr. Martens
  € 170,00 Special Price € 119,00
 2. Witte sneakers Roland
  Witte sneakers Roland Flamingos' Life
  € 109,95 Special Price € 76,96
 3. Witte sneakers Roland
  Witte sneakers Roland Flamingos' Life
  € 109,95 Special Price € 76,96
 4. Groene sneakers Ydun
  Groene sneakers Ydun Woden
  € 79,95 Special Price € 55,96

 

Woden: dit Scandinavische sneaker merk hebben we al enkele seizoenen in onze rekken staan. Ze zijn niet alleen een streling voor het oog, maar een ware voorlopiger van eco-vriendelijke schoenen. Zij gebruiken vooral ecologische kurk voor de zolen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van gerecycleerd rubber voor de buitenzolen. Het leer van de schoen is vis leer uit Ijsland. Het vel van de vis bij de Noorse visindustrie werd grotendeels weggegooid. Nu gebruikt Woden dit dus om hun schoenen op een ecologische manier te maken.

Flamingoslife (NEW!): Dit merk is nieuw in ons gamma sinds lente/zomer 2020. Dit sneakermerk maakt zijn schoenen van maïsafval, bamboo, organisch katoen (kweek zonder pesticides) en natuurlijk rubber dat op een ecologische manier wordt verworven van de Braziliaanse Hevea boom. Ook hun verpakking bestaat uit 85% gerecycleerd papier. Daarnaast meent het merk ook iets terug te doen voor de planeet. Zij werken samen met o.a. een NGO die ervoor zorgt dat er bomen worden geplant in gebieden die enorm ontbost zijn geweest. Voor elk paar sneakers die verkocht worden van Flamingoslife worden er 5 bomen geplant. 

Marco Tozzi en Dr. Martens gaan zelfs nog een stapje verder. Zij brengen één of meerdere modellen uit die vegan zijn. Dit wil zeggen dat de schoenen volledig vrij zijn van dierlijke producten en dus zeer duurzaam zijn.