Lacoste, meer dan de krokodil.

The croc - Het verhaal van een symbool

Tijdens een reis naar Boston in 1923 met het Davis Cup tennisteam, ziet tennislegende René Lacoste een tas met het motief van een krokodil staan en geeft hij op humoristische wijze aan deze te zullen kopen voor zijn coach Alan Muhr als hij zijn tenniswedstrijd wint. Een journalist van de Boston Evening Transcript vangt dit op en verzint de krokodil als bijnaam. Dit zou ook al gauw ook het beeldmerk worden.

Wie is René Lacoste (echt)?

Tennislegende? Oprichter van een groot merk? Ja, dat en veel meer. René Lacoste was een elegante tennisser die veel waarde hechtte aan sportiviteit én een gepassioneerde innovator en revolutionair op het gebied van kleding. 

De Lacoste stijl - Door sport geïnspireerde iconische kleding

De polo met korte mouwen? Dat is Lacoste! René Lacoste (tennislegende en innovator) is voortdurend op zoek naar comfort en elegantie én creëert  een indrukwekkende garderobe. Lacoste staat voor een moderne Franse stijl geïnspireerd door tennis en golf. 

LACOSTE CARNABY EVO

Trendy witte lage sneaker CARNABY EVO van het luxe Franse merk Lacoste. Een stijlvolle veterschoen die zijn inspiratie uit de tennisbaan haalt. De kleuren van de schoen zijn door sport geïnspireerd en heeft suède vlakken, brede strepen en een subtiel logo. Gemakkelijk te combineren onder een stoere jeans, of trek jij ‘m aan bij een casual pak? 

Lacoste witte sneaker

REGIONAL MEN GRADUATE

De Graduate is een casual sneaker die overal gedragen kan worden en heeft moderne details en een gegraveerd lineair patroon die aan de lijnen op een tennisbaan doet denken voor een door sport geïnspireerde look. Deze lederen sneaker met vintage look heeft een handgemaakt OrthoLite-voetbed geeft steun en draagcomfort.

Slippers Lacoste