Hoe vertaal je wat op de catwalk te zien is naar jouw figuur? Welke schoen draag je best als je erg kleine voeten hebt, of wilt stralen in je jurkje zonder dat je kuiten alle aandacht trekken? Dankzij onze zes ultieme tips wordt kiezen stukken makkelijker!

 

shutterstock_133934684.jpg

 

Tip 1: voor grote voeten

Wil je jouw grote voeten graag kleiner laten lijken, dan laat je een skinny jeans beter in de kast hangen. Een rechte pijp in combinatie met een donker schoentje zorgt ervoor dat je de lengte van je voet optisch kleiner maakt. Kies voor trendy bootschoenen met vierkante tip, of een hoge hak die je lengte de hoogte in tilt, en je voeten zien er instant twee maten kleiner uit. Puntige modellen zijn dan weer geen ideale schoenen voor grote voeten.

 

 

 

Tip 2: voor brede kuiten

Hoe smaller en fijner het schoentje, hoe meer de aandacht op je kuiten komt te liggen. Goed om weten als je ze extra in de verf wilt zetten! Wie dat liever niet wil kiest beter voor een stevige schoen onder een zwierig zomerjurkje, perfect voor brede kuiten. Sleehakken zijn hier een goed idee, net als lage enkellaarsjes en sandalen die vooraan open zijn. Vrouwen die wat steviger zijn combineren best met een jurkje met a-lijn, liever dan met een te aansluitende rok of broek.

 

Tip 3: voor stevige enkels

Vestig je de aandacht liever niet op je stevige enkels? Blijf dan weg van Mary Janes, de schoenen met een bandje rond de enkel. Kies liever voor een stevige hak en schoenen waarbij de aandacht op de tip ligt, dankzij een print of leuke afwerkingen met stiksels of kralen.


 Tip 4: voor smalle kuiten

Heb je net heel smalle kuiten? Dan zijn enkelbandjes en iets hogere laarzen een goed idee voor jou.

 

Tip 5: voor een klein gestalte

Wil je graag langer lijken? Kies dan je schoenen in dezelfde kleur als je pantys of broek. Het geheel maakt je benen optisch langer en slanker, een verleidelijke combinatie! Hoge hakken hoeven hier geen betoog meer: ze flatteren iedereen en zorgen niet alleen voor extra centimeters, maar ook een elegante houding en sexy kuiten. What's not to love?

 

Tip 6: voor kleine voeten

Heb je net erg kleine voeten? Dan is de zoektocht naar een leuke schoen in jouw schoenenmaat lang niet altijd simpel. Het assortiment van BENT Merkschoenen start al bij maat 35, kom dus zeker eens kijken wat we in de aanbieding hebben voor een kleine schoenmaat!
 

.

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en acties! Contacteer ons voor voor informatie of vragen.