Mooie schoenen maar pijnlijke voeten? Kies voor trendy comfort.

Als er nu één lichaamsdeel is dat we zeker en vast extra moet verzorgen, dan zijn het onze voeten wel. We staan en lopen er dagelijks op. Er ligt dus heel wat druk op onze voeten gedurende de dag. Denk maar aan jobs waar je de hele dag moet rechtstaan (vb. winkelbediende, steward, stewardess,…) . Of moeilijke voeten met een hoge wreef, brede opgezwollen voeten etc. Pijn aan de voeten kan niet enkel voetklachten oproepen, maar ook kwaaltjes in de rest van het lichaam. Een schoen en nog meer de pasvorm is daarom super belangrijk. Je schoenen moeten niet enkel trendy zijn en passen bij je outfit, maar ze moeten vooral ook heel comfortabel zijn.

De pijn aan je voeten kan je enorm verminderen met het dragen van comfortschoenen. We delen alvast 5 redenen waarom een comfortschoen je kan helpen:

  1. Een comfortschoen is zo gemaakt dat er voldoende ruimte is aan de voorkant van de schoen. Zo kunnen je tenen goed bewegen en worden deze niet gekneld.
  2. Kies je voor een veterschoen of plakkers schoenen, dan kan je de schoen losser of vaster maken naar eigen wens. Met dit verstelbaar principe doen je voeten niet pijn op het eind van de dag.
  3. Comfortschoenen zijn gemaakt uit leder wat vooral soepel en elastisch is om te dragen.
  4. Met het gebruik  van kwaliteitsvol leder zal je schoen ook kunnen ademen. Je voeten verliezen namelijk doorheen de dag vocht en dit voorkomt dat je gaat zweten in je schoenen. Door het zweten kan je blaren krijgen omdat je voet beweegt in de schoen.
  5. De zool van een comfortschoen is aan de voor- en achterkant afgerond. Op deze manier sta je plat op de grond en dit zorgt ervoor dat je rug recht is. Bij het wandelen kan je je voet goed afrollen en lijkt het alsof je op wolkjes loopt

Als we dit horen zou toch iedereen voor een comfortschoen kiezen, niet? Maar heel vaak associëren we comfort met saai en ouderwets. Niet bij Nathan-Baume! Dit merk biedt een stijlvolle collectie met luxe damesschoenen die op en top comfortabel aanzitten.

Ook Crinkles en Rieker volgen de nieuwste schoenentrends met collecties in zwart lakleder, trendy enkellaarsjes voor de dames en klassevolle veterschoenen voor de heren.

Denk jij er aan om eens een paar comfortschoenen te proberen? Breng een bezoekje aan één van onze winkels of neem contact op met onze klantenservice online voor extra informatie.