• Gratis verzending in België
  • Gratis retour in België 
  • Levering: 2-3 werkdagen
Boots

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Boots

Boots zijn lang niet alleen meer weggelegd voor avonturiers en wandelaars. Ook modeliefhebbers weten dat je maar beter een stevig paar in je kast hebt staan, en liefst nog meerdere, om je persoonlijkheid te onderstrepen en ondertussen ook nog eens stevig in je schoenen te blijven staan.

Stijlvol statement

Boots beschermen je immers niet alleen tegen de natuurelementen, je maakt er ook een stijlvol statement mee. En de combinatiemogelijkheden zijn zo goed als eindeloos. Ze staan dan ook niet enkel leuk onder een jurk of rokje, ook met een skinny jeans en oversized sweater combineren ze heerlijk. Met een klassiek wit bloesje of een blazer kom je dan weer stijlvol voor de dag op je werk. Afhankelijk van de uitvoering en afwerking zit je ook nog eens goed voor warme voeten die geen last hebben van nattigheid, en dit in kwalitatieve materialen als leer, suède en daim.

Kwaliteit en draagcomfort

Afhankelijk van je smaak en stijl kun je al gebeiteld zitten met een paar zwarte of bruine laarzen, maar het is ook erg leuk om te kiezen voor een paar met een unieke afwerking in een opvallende kleur. Zo kan een paar boots met stoere studs een outfit helemaal anders afwerken dan een paar vrouwelijke laarsjes met franjes. Aan jou om te combineren en te spelen met de verschillende mogelijkheden!

Of je nu op zoek bent naar sexy enkellaarsjes, trendy boots tot over de knie of net extra stoere boots waarmee je zo op een motorfiets kunt kruipen, bij Bent Merkschoenen vind je zeker je gading terug. Ook voor mannen zijn boots een geliefde partner: kwalitatieve merken als Scapa, Timberland en River Woods slagen er elk seizoen weer in om hun collecties boeiend te houden zonder kwaliteit en draagcomfort uit het oog te verliezen. Stevigheid en ondersteuning zijn bij deze boots absolute topprioriteit.

  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Gratis levering en retour 
  • Veilige betaling 
  • 10% korting op je volgende aankoop