• Gratis verzending in België
  • Gratis retour in België 
  • Levering: 2-3 werkdagen
All Star schoenen

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

All Star schoenen

De schoenen van All Star hoeven we amper nog aan je voor te stellen. Deze ultieme klassieker van het merk Converse overleefde al heel wat rages en blijft een van de meest geliefde sneakers in het hedendaagse straatbeeld.

All Star schoenen beschikken over zo'n ruim assortiment in modellen, uitvoeringen en materialen dat ze sinds jaar en dag een absolute lieveling zijn bij modieuze dames, heren en kinderen. Heel wat bekende popsterren, artiesten en bedrijfsleiders zijn devote fans van All Star schoenen, en laten het niet na om hun liefde ervoor te bezingen.

Hippe en betaalbare schoenen

Wie een paar All Star schoenen koopt weet dat hij kiest voor een trendy paar dat gemakkelijk zit en heerlijk te dragen en combineren valt onder allerhande uiteenlopende looks. Wat ooit begon als een sportmerk dat het vooral goed deed onder basketbalspelers is ondertussen uitgegroeid tot een wereldwijde classic die de weg vond naar de schoenenkast van zowel fashionista's als mensen die houden van een casual look met een makkelijk zittende sneaker eronder. Ook het feit dat de toegankelijke prijs er niet voor zorgt dat je te lang over een aankoop dient te twijfelen is erg mooi meegenomen.

Schoenen in alle kleuren en afwerkingen

Wie All Star schoenen draagt hoeft zich lang niet tot een stijl te beperken. De sneakers zijn er in hoge en lage uitvoeringen in leder en canvas. Daarnaast kun je telkens kiezen uit effen uitvoeringen in sobere kleuren, maar net zo goed uit hysterische prints of felgekleurde stijlen in allerhande modekleuren waarmee je niet ongemerkt voorbij gaat.

All Star schoenen staan voor een eigenwijze collectie die erg vaak vernieuwt, waardoor je op elk moment een paar vindt dat je hart sneller zal doen slaan. Kom dus zeker eens langs om de laatste modellen te zien in een van onze BENT schoenenwinkels.

  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Gratis levering en retour 
  • Veilige betaling 
  • 10% korting op je volgende aankoop