• Gratis verzending in België
  • Gratis retour in België 
  • Levering: 2-3 werkdagen
Hispanitas schoenen

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Hispanitas schoenen

De schoenen van Hispanitas worden ontworpen met de draagster ervan in gedachten, en dat voel je als je ze aan je voeten schuift. Doordat dit Spaanse bedrijf de hoogste standaarden aanhoudt bij het ontwerpproces zijn Hispanitas schoenen niet alleen een zaligheid om dragen, het zachte leer en de verfijnde afwerking zorgen er ook voor dat je steeds trendy en modieus voor de dag komt.

Speelse schoenen in heel wat uitvoeringen

Hispanitas schoenen zijn een uiterst modieus schoenenmerk met Spaanse roots, dat bekend staat om zijn pure en degelijke materialen in combinatie met een uitstekende pasvorm. Hispanitas schoenen bestaan in heel wat variaties: enkellaarsjes met een sexy hakje, maar net zo goed ballerina's en laarzen in speelse kleuren. Voor elk wat wils dus, en dat als sinds 1925. Ondertussen staat de derde generatie aan het roer van dit familiebedrijf, dat op die manier belangrijke waarden als passie en innovatie voor het merk weer door te geven.

Dit heeft er onder meer voor gezorgd dat Hispanitas schoenen een bijzonder uitgebreide fanbasis heeft over heel de wereld. Wie Hispanitas schoenen ontdekt en draagt keert erg vaak terug, omwille van de combinatie tussen prachtige uitvoeringen die steeds on trend zijn, en draagcomfort waar je niet graag weer afscheid van neemt.

Schoenen voor voeten in balans

Hispanitas schoenen ontstaan uit traditionele methoden en vakmanschap, maar tijdens het productieproces worden ook steeds opnieuw de laatste nieuwe technologieën aangewend op vlak van productie en ontwikkeling. Op die manier garandeert Hispanitas schoenen de beste balans voor jouw voet, bij elk paar, voor elke mogelijke gelegenheid.

Hispanitas schoenen zijn uitgegroeid tot een kwaliteitsmerk dat steeds opnieuw de harten weet te veroveren van schoenenfans die op zoek zijn naar dat tikkeltje meer. Heb je zin gekregen om je collectie uit te breiden? Kom dan zeker eens kennis maken met Fiorelli handtassen in van onze BENT schoenenwinkels.

  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Gratis levering en retour 
  • Veilige betaling 
  • 10% korting op je volgende aankoop