• Gratis verzending in België
  • Gratis retour in België 
  • Levering: 2-3 werkdagen
Kipling schoenen

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Kipling schoenen

Kipling mag dan wel vooral bekend staan om de wereldberoemde iconische rugzakken met het aapje als schattige mascotte, toch bouwde het Belgische merk in de loop der jaren ook een grote fanbasis uit voor de superleuke lijn Kipling schoenen voor hippe jongens en meisjes.

Van trendy laarsjes tot coole sneakers

De speelsheid en vrolijke look waarom Kipling bekend staat wordt ook duidelijk doorgetrokken in de collectie van Kipling schoenen. Van trendy laarsjes tot coole sneakers en zalig comfortabele en zachte pantoffels, je vindt ze allemaal terug in de trendy schoenencollectie van dit wereldberoemde merk.

De ontwerpers van Kipling schoenen weten als geen ander hoe belangrijk stevige schoenen zijn voor kleine voetjes in volle ontwikkeling. Doordat er bij het ontwerp extra veel aandacht wordt besteed aan stevigheid en draagcomfort kun je als ouder op beide oren slapen. Daarnaast durven ze bij Kipling schoenen ook kiezen voor opvallende kleuren die in het oog springen en speelse details die ervoor zorgen dat je met schoenen van Kipling niet opgaat in de grijze massa.

Mooi en draagbaar

Om de collectie van Kipling schoenen zo hip en trendy te houden werkt het merk samen met jonge designers die durven. Bij alles dat Kipling maakt staat voorop dat mooi altijd gecombineerd moet worden met praktisch. Je kunt er dus vanuit gaan dat je met de aankoop van een paar Kipling schoenen steeds het beste van twee werelden krijgt. Meteen een van de voornaamste redenen voor het enorme succesverhaal van dit Belgische topmerk, dat ondertussen in 67 landen wordt verkocht.

Het verhaal van Kipling is er sinds 1987 een van passie en creativiteit, en daarom zijn wij van Bent Merkschoenen erg trots op de collectie die we van Kipling Schoenen kunnen aanbieden. Kom ze dus zeker eens ontdekken in een van onze winkels!

  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Gratis levering en retour 
  • Veilige betaling 
  • 10% korting op je volgende aankoop