• Gratis verzending in België
  • Gratis retour in België 
  • Levering: 2-3 werkdagen
Scapa schoenen

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Scapa schoenen

Het Belgische merk Scapa hoeven we je vast niet meer voor te stellen, maar we zetten wel graag nog even op een rij waarom de kwalitatieve schoenen van dit topmerk een absolute publiekslieveling zijn binnen ons assortiment.

Scapa is meer dan een merk, Scapa is een levenswijze. Elegantie en topkwaliteit zijn de pijlers waarop alle collecties van dit luxueuze modehuis steunen. Scapa streeft er dag in dag uit naar om haar klanten de hoogst mogelijke kwaliteit en service te bieden, en dat zie je ook aan de bijzonder stijlvolle schoenencollectie. Daarnaast slaagt het er steeds weer in om jarenlang vakmanschap te combineren met de laatste trends.

Strak design voor de fashionista

Van in het prille begin liet Scapa schoenen zich inspireren door zachte en natuurlijke materialen, die met veel zorg worden geselecteerd. Dat zie je ook in de kleuren van de prachtige collectie: die verwijzen vaak naar het grijs en blauw van de zee, aardetinten en warme boskleuren. In combinatie met exclusief en strak design zorgt dit ervoor dat elke fashionista als een blok voor de creaties van Scapa schoenen valt.

Uitgebreide keuze voor elke gelegenheid

Scapa schoenen zijn er zowel in sportieve en casual uitvoeringen, als in de vorm van sexy enkellaarsjes, stoere boots en bottines met klasse. De knappe lederen veterschoenen in een klassieke uitvoering doen het dan weer bijzonder goed bij ons mannelijk publiek. Relaxen doe je in de heerlijke zachte pantoffels van Scapa schoenen, een merk dat trouwens ook een erg mooie huiselijke lijn heeft onder de naam Scapa Home. Stuk voor stuk wordt elk paar van Scapa schoenen perfect afgewerkt zodat de uitmuntende kwaliteit waar prat op wordt gegaan altijd naar voor komt.

Scapa schoenen is een Belgisch luxemerk met naam waar we trots op mogen zijn. Natuurlijke, hoogstaande materialen in combinatie met een warm kleurenpalet zorgen ervoor dat je met een paar schoenen van Scapa altijd goed zit, welke gelegenheid er zich ook aandient.

  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Gratis levering en retour 
  • Veilige betaling 
  • 10% korting op je volgende aankoop