• Gratis verzending in België
  • Gratis retour in België 
  • Levering: 2-3 werkdagen
Vans schoenen

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Vans schoenen

De schoenen van Vans evolueerden de afgelopen jaren van een classic uit de Amerikaanse skatecultuur naar een must-have voor eigentijdse fashionista's. Deze sportieve sneakers met de karakteristieke dikke witte zool doen het net zo goed onder een klassieke outfit als onder een tikkeltje stoer of sportief. Net door de makkelijke manier van combineren blijven Vans schoenen een publiekslieveling bij mannen en vrouwen van diverse leeftijden.

Vans schoenen bestaan zowel in hoge en lage uitvoeringen, al dan niet met veters. Dat ze van bij hun lancering zo goed scoorden in de wereld van het skateboarden heeft onder meer te maken met de goede grip van de zolen, en het draagcomfort. Ondertussen vallen heel wat fans even goed voor de coole urban look die bij Vans schoenen horen, en het feit dat ze het hele jaar door fijn zijn om dragen en combineren.

Perfect combineerbaar, altijd cool

Je draagt deze classics onder een chino, zwierig jurkje of skinny jeans. Draai bij deze laatste de onderkant van je broek wat om, zodat er wat sok of enkel komt piepen boven je Vans schoenen. Sla je jeans onderaan twee keer om, en je zit gebeiteld voor een leuke én makkelijke look waar je een hele dag mee door komt.

Vans schoenen begon midden jaren zestig van de vorige eeuw met de productie van sneakers in Californië. De broers Paul en James Van Doren openden hun The Van Doren Rubber Company, waar drie stijlen werden verkocht. Eén van die stijlen was "The Authentic", een model dat het nu nog steeds zeer goed doet.

Trendy sneakers met witte zool

Wees niet bang voor het contrast, maar zoek het net op als je kiest voor de trendy sneakers van Vans schoenen. Een witte zool past bij elke stijl en kleur, durf dus te experimenteren en te combineren! De mogelijkheden zijn eindeloos. Kom ze zeker eens bekijken bij BENT merkschoenen!

  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Gratis levering en retour 
  • Veilige betaling 
  • 10% korting op je volgende aankoop