• Gratis verzending in België
  • Gratis retour in België 
  • Levering: 2-3 werkdagen
Kwalitatieve Zinda schoenen

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Zinda schoenen: trendy én comfortabel!

Hoe vaak kocht jij al schoenen die er mooi uitzien, maar je voeten doen smeken om verlichting? Zinda schoenen combineren het beste van twee werelden, zodat je er niet alleen fantastisch bijloopt, maar ook pijnloos door het leven stapt!

Zinda schoenen is een Spaans merk dat staat voor fashionable design in prachtige ledersoorten, zonder dat er moet ingeboet worden op draagcomfort. Bij Bent Merkschoenen vind je een prachtige collectie kwalitatieve pumps in open of gesloten model, telkens in mooie modekleuren en prints. Daarnaast zijn er ook modellen in iets bescheidenere basistinten, goed voor een collectie waarin elke dame haar gading zal weten te vinden. Zinda schoenen hebben elegante hakken die je silhouet supervrouwelijk maken, terwijl ze ook stevig zijn wat het comfort alleen maar ten goede komt.

Spaans design vol leven

Zinda betekent “leven” volgens de Hindutraditie, en die keuze kwam er niet voor niets. De schoenen van Zinda worden gemaakt voor dynamische vrouwen die vol levenslust zitten en specifiek op zoek zijn naar een trendy schoen die hun voeten in ere laten. Het krachtige Spaanse design wordt sterk naar voorgeschoven in elke collectie. Het merk heeft ondertussen heel wat prestige gekregen over de hele wereld, en na twintig jaar staat het op een punt waarbij vijfennegentig procent van de schoenen worden uitgevoerd naar alle uithoeken van de wereld.

Zinda schoenen worden gemaakt voor vrouwen die geboeid zijn door de laatste modetrends, en graag schoenen dragen die daar een weerspiegeling van zijn. Vrouwen die ook helemaal ondergedompeld zijn in een druk bestaan, en dus gaan voor extra kwaliteit en schoenen waarop ze de dag doorkomen zonder pijnlijke voeten.

Fans van Zinda schoenen keren terug voor de gesofisticeerde look, fijne afwerking en gedurfde stijl. Van bohemian tot de echte classics, in dit assortiment vind je het allemaal.

Benieuwd geworden naar Zinda schoenen? Kom dan zeker eens langs in een van onze Bent schoenenwinkels. Onze medewerkers laten u graag kennismaken met de uitgebreide collectie voor de zomer! Of shop online op de webshop www.bent.be.

  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Gratis levering en retour 
  • Veilige betaling 
  • 10% korting op je volgende aankoop