• Gratis verzending vanaf 35 euro
  • Gratis retour
  • Levering: 1-3 werkdagen
  • 10% korting via aankoopbon

Algemene Voorwaarden voor deelname aan de actie 'Share & Win een iPhone 11'

 

Inhoudsopgave

Artikel 1 – De Wedstrijd
Artikel 2 – Deelnemers
Artikel 3 – De winnaar
Artikel 4 – De prijs
Artikel 5 – Het reglement
Artikel 6 – Betwistingen
Artikel 7 – Contact

 

 

Artikel 1 - De wedstrijd

De organisator van deze wedstrijd is het bedrijf BENT Merkschoenen, Medina NV, gevestigd aan de Eugène Bekaertlaan 8, 8790 Waregem. Met deze wedstrijd vragen we klanten hun aankoop bij BENT Merkschoenen te delen op Instagram. Deelname aan de wedstrijd gebeurt door het posten van een foto met een product op Instagram uit de BENT Merkschoenen collectie - enkel posts worden aanvaard, Instagram stories tellen niet mee. Deelnemers kunnen gevraagd worden naar hun bewijs van aankoop van het product bij BENT Merkschoenen. De Instagram-post moet vergezeld zijn van #BENTMerkschoenen en @bentmerkschoenen dient getagd te worden in de foto. Uit alle correcte deelnames zal 2 weken na het aflopen van de wedstrijd 1 winnaar geloot worden. Deze wedstrijd loopt van 1 september 2020 tot en met 30 september 2020.

 

Artikel 2 - Deelnemers

Deelname is kosteloos. Iedere meerderjarige, natuurlijke persoon, woonachtig in België of Nederland die beschikt over een Instagram-account is vrij deel te nemen aan deze actie. Medewerkers van het bedrijf BENT Merkschoenen en anderen die hierbij betrokken zijn komen niet in aanmerking om deel te nemen. Door deelname aan deze winactie accepteert de gebruiker deze algemene voorwaarden. Medina NV behoudt zich het recht voor om je zonder opgave van redenen op enig moment te diskwalificeren of jouw deelname te weigeren, dan wel prijzen niet uit te keren, bijvoorbeeld in het geval dat je één van deze algemene voorwaarden overtreedt, de actie probeert te manipuleren dan wel op een andere onwettelijke manier de actie probeert te beïnvloeden.

 

Artikel 3 - De winnaar

De winnaar zal door Medina NV worden geloot uit alle geldige deelnames. De winnaar wordt op de hoogte gebracht via Instagram. De winnaar heeft 7 dagen de tijd om te reageren op dit bericht. Na deze termijn behoudt Medina NV zich tot het recht om een nieuwe winnaar te kiezen. Medina NV is niet verantwoordelijk voor het niet ontvangen of te laat lezen van e-mails of berichten. Door het accepteren van de prijs, gaat de winnaar ermee akkoord dat zijn/haar naam naar redelijkheid kan worden gebruikt voor promotionele doeleinden zonder enige compensatie.

 

Artikel 4 - De prijs

Voor de actie ‘Share & Win een Iphone 11’ is de prijs één Iphone 11, 64gb, zwart, inclusief standaard toebehoren (earpods met lightning connector, adapter, lightning kabel). Deze prijs is niet overdraagbaar noch inwisselbaar. De prijs dient afgehaald te worden in een BENT-winkel naar keuze, Medina NV is niet verantwoordelijk voor het verzenden van de prijs. De prijs is niet op naam overdraagbaar. Als de winnaar de prijs niet wenst aan te nemen, is Medina NV niet aansprakelijk om voor een alternatieve prijs te zorgen.

 

Artikel 5 - Het reglement

De organisator behoudt zich het recht voor om in elke afzonderlijke jurisdictie de wedstrijd op elk ogenblik op te schorten of in te trekken indien zij daartoe gedwongen wordt omwille van wettelijke redenen of omwille van dwingende zelfregulerende redenen, zonder enig recht op compensatie of tegemoetkomingen ten aanzien van de deelnemers. Indien er wijzigingen aan het reglement gemaakt worden, zullen die meegedeeld worden op www.bent.be.

 

Artikel 6 - Betwisting

Alle betwistingen inzake de toepassing van dit reglement worden autonoom beslecht door het markertingdepartement van BENT Merkschoenen. Enkel klachten die via Instagram als privébericht worden verstuurd, zullen behandeld worden.

 

Artikel 7 - Contact

Vragen over de wedstrijd kunnen gesteld worden via een privébericht op de Instagram-account @bentmerkschoenen.