• Gratis verzending vanaf 35 euro
  • Gratis retour
  • Levering: 1-3 werkdagen
  • 10% korting via aankoopbon

Special Thanks: BENT Merkschoenen steekt Special Olympics Belgium atleten een hart onder de riem met sokkencollectie

 

 

Special Olympics Belgium zet atleten met een verstandelijke beperking aan het sporten. BENT Merkschoenen draagt met deze #SpecialThanks sokken de atleten een warm hart toe. Kies snel je favoriete paar en maak de olympische droom van de atleten waar!

Bekijk alle SOB sokken

Over Special Olympics Belgium (SOB)

Special Olympics is een internationale beweging die het hele jaar door sport aanbiedt aan atleten met een verstandelijke beperking. Via sport wil Special Olympics hun zelfvertrouwen, gezondheid en dagelijkse leven verbeteren. De beweging doorbreekt zo het taboe dat vandaag nog steeds bestaat rond personen met een verstandelijke beperking. De vzw Special Olympics Belgium werd opgericht in 1979. Tia Hellebaut en Kevin De Bruyne zijn meter en peter van de organisatie die erkend is door het Belgisch en Interfederaal Olympisch Comité.

Special Thanks

BENT ondersteunt SOB

Sinds ons bezoek aan de Nationale Spelen vorig jaar zijn we ervan overtuigd dat Special Olympics Belgium het verschil maakt voor atleten met een verstandelijke beperking. Met deze speciale sokkencollectie wil BENT de atleten van Special Olympics Belgium een hart onder de riem steken, zeker nu de Nationale Spelen geannuleerd zijn.

Ook jij bent deel van de olympische droom

Een deel van de opbrengst van de #SpecialThanks sokkencollectie zal gebruikt worden om sport te blijven bieden aan mensen met een verstandelijke beperking, sportmateriaal aan te kopen, en om in de toekomst opnieuw sportevenementen te organiseren. Kies hieronder je favoriete paar sokken uit en bouw zo mee aan de olympische droom van alle atleten met een verstandelijke beperking. Special Thanks from BENT Merkschoenen en Special Olympics Belgium!

Ontdek de sokkencollectie