• Gratis verzending in België
  • Gratis retour in België 
  • Levering: 2-3 werkdagen
Clutches

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Clutches

De clutch - ook wel bekend als enveloptas of feesttas - is het kleinste lid van de handtassenfamilie. Ideaal om het hoogstnodige bij de hand te hebben: geld, smartphone, sleutels, lipstick,... Gedaan met speuren naar je spullen in die grote handtas! Of je nu naar een feestje gaat of gewoon je doordeweekse outfit iets extra wil geven, clutches zijn het perfecte accessoire.

Geen feest zonder clutch!

Clutches zijn ideale tasjes voor een avondje uit: van galabal tot discotheekbezoek, van huwelijksfeest tot walking diner. Je dacht er toch niet echt aan om dat geweldige cocktailjurkje achter een grote handtas te verstoppen? Een clutch staat altijd elegant en chic. In de ene hand je clutch, in de andere je aperitief!

Voor een extra hoog glittergehalte kies je een glamoureus exemplaar in goud, zilver of roze, met een leuk motiefje of een extravagante slangenprint. Of ben je net op zoek naar iets wat je makkelijk kan combineren met meerdere outfits? Ga dan voor een neutrale clutch in zwart, wit of beige. Altijd goed!

Clutches duiken ook steeds meer op in het straatbeeld als trendy alternatief voor een klassieke handtas. Ook moe van het zeulen met een kanjer van een handtas waar je overal mee tegen aan stoot en waar je toch altijd veel te veel spullen in propt? Terrasje doen of shoppen? Met een clutch heb je alleen de essentials bij de hand en beweeg je je vlot.

Clutches naar ieders smaak

Clutches kan je gewoon in de hand of onder je arm dragen. Sommige exemplaren hebben ook een korte lus die om je pols gaat. Anderen zijn voorzien van een draagriem of ketting om ze over je schouder als kleine crossbody te dragen. Extra praktisch!

Bij Bent kan je terecht voor modieuze clutches van Calvin Klein, Emmy Wieleman, Kisses of Pearl, Marta Ponti of Belluga. Feestje in het vooruitzicht? Kom dan zeker langs om jouw perfecte tasje te scoren!

  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Gratis levering en retour 
  • Veilige betaling 
  • 10% korting op je volgende aankoop