• Gratis verzending in België
  • Gratis retour in België 
  • Levering: 2-3 werkdagen

BENT Merkschoenen loves Munich

Ontwerp en win je eigen Munich sneakers!

Munich en BENT Merkschoenen houden een wedstrijd waarbij onze kleinste klantjes zelf een Munich-schoen mogen ontwerpen!

Je kan de tekening die ingekleurd mag worden naar eigen fantasie terugvinden in al onze BENT winkels (of je kan de tekening ook downloaden hier op onze webshop).

Bezorg de tekening ingekleurd terug in een BENT winkel naar keuze of stuur de tekening op naar BENT, Eugène Bekaertlaan 8, 8790 Waregem. Zorg dat jouw tekening ons bereikt heeft ten laatste op maandag 1 mei 2017 om kans te maken op jouw eigen uniek ontworpen paar Munich sneakers!

Uit alle tekeningen van onze kleine Belgische designers zal Munich een exemplaar kiezen die ze ook echt zullen produceren in hun atelier in Spanje! Vergeet dus zeker ook niet om jouw gegevens onderaan de tekening in te vullen, zodat we jouw uniek paar sneakers kunnen bezorgen. De winnaar wordt verwittigd in de loop van de maand mei via e-mail.

Heb je nog vragen over deze wedstrijd? Contacteer BENT via klantenservice@bent.be. 

 

Munich schoenen

Munich is reeds ontstaan in 1939 in de vorm van een schoenmakerij in de buurt van Barcelona. In de jaren 50 heette het merk nog "Berneda" (genoemd naar de zonen die toen vooral de leiding hadden) en lag de specialisatie vooral bij sportschoenen. In 1964 besloten de broers een naamsverandering door te voeren en ontstond "Munich". Elke schoen kreeg vanaf dan ook de kenmerkende X op de zijkant, alsook het toen populaire model "Goal" (een schoen die ze speciaal gemaakt hadden voor het toen boomende indoor voetbal in Spanje). In 2000 werd deze schoen getransformeerd naar een streetwear model en nam het merk een stap in de fashion wereld. Sindsdien komen er steeds nieuwe modellen in de collectie en staat kwaliteit centraal.

Ontdek hier de Munich collectie bij BENT.