• Gratis verzending vanaf 35 euro
  • Gratis retour
  • Levering: 1-3 werkdagen
  • 10% korting via aankoopbon

Trend 1 FW19/20: Sleek platforms

Mix & match jouw platforms

Sleek platforms zijn helemaal on trend dankzij het stoere maar toch elegante karakter van de schoen. Bij BENT vind je ze in alle vormen en kleuren in de nieuwe collectie voor komende herfst en winter. Voor de herfst kan je eindeloos combineren met deze platforms van Hispanitas (zie foto hieronder). Door de herfstkleur van de schoenen combineer je deze zowel met lichte kleuren zoals op de foto, maar ook met meer donkere kleuren wat later in de herfst of tijdens de winter. Deze platforms van Hispanitas kan je dus maanden doordragen! Houd je meer van zwart? Dan zijn deze evergreens van Tamaris (zie foto hieronder) waarschijnlijk helemaal jouw ding! Ook deze mooie platforms combineer je met heel jouw garderobe, zowel in de late zomer, als in de herfst en winter. Ze zijn zeer tijdloos en kunnen dus enkele jaren doorgedragen worden. 

Deze leuke satijnen rok en het pulletje (foto boven) en het rode kleed met dessin (foto onder) kan je ook bij BENT kopen! Deze late zomer- en herfstcollectie vind je alvast terug in onze 20 winkels én zeer binnenkort ook op de webshop!

Combineer met jouw zomerkledij

Wil je de zomer nog niet te snel achter jou laten? Wij ook niet! Combineer jouw maxi zomerjurk dan met onze kleurrijke herfstcollectie. Zo passen deze goudgele platforms van Nero Giardini (foto boven) feilloos op een leuke maxi zomerjurk. Mix en match erop los, want onze herfst- en wintercollectie van onze schoenen bevat zoveel leuke kleuren en vormen dat je ze makkelijk kan combineren met zowel jouw zomer- als herfst/winterkleren. Benieuwd naar meer? Hieronder enkele leuke platforms om jouw outfit helemaal af te maken!

Bekijk alle enkellaarzen