• Gratis verzending vanaf 35 euro
  • Gratis retour
  • Levering: 1-3 werkdagen
  • 10% korting via aankoopbon

Hot summer vibes

Ook tijdens de zomer zijn deze chunky boots niet uit het straatbeeld weg te denken. Denk maar aan die hippe party's en festivals waar je een leuk shortje of kleedje combineert met een paar stoere chunky boots! Die bruine benen die je scoorde op reis worden nog meer benadrukt op deze manier. Er is ook voor ieder een chunky boot. Je hebt zoveel soort: met gesp(en) voor wie het iets ruiger mag, met parels en/of diamanten voor wie het graag wat meer girly wil, of gewoon simpel en basic voor wie van eenvoud houdt.

Door wind en weer

Binnenkort dalen de temperaturen en gaan we richting herfst. Het regent wel eens meer dan en de koude begint de koukleumen onder ons parten te spelen. Dan haal je die boots maar snel opnieuw boven, want ze zijn niet alleen lekker warm aan de voeten, ook de regen kan jouw voeten niet meer pijnigen! Spuit jouw nieuwe boots eerst even in met een waterstop om te voorkomen dat ze water binnenlaten. Dan ben je helemaal klaar voor die herfst en winter!

Bekijk alle boots

The mother of all chunky boots: Dr. Martens

De bekendste boots zijn toch wel de Dr. Martens die hé-le-maal terug zijn van eigenlijk nooit echt weggeweest. De rage uit de jaren 80 flakkert weer helemaal op en deze statement schoen hoort elke fashionista in haar kast te hebben. Ook hier heb je de iets ruigere modellen, maar ook bvb een model dat helemaal bling-bling is voor een girly touch.

Bekijk alle Dr. Martens

Dr. Martens bij BENT
  1. Zwarte boots Smooth
    Zwarte boots Smooth Dr. Martens
    179,00 € Speciale prijs 143,20 €