• Gratis verzending vanaf 35 euro
  • Gratis retour
  • Levering: 1-3 werkdagen
  • 10% korting via aankoopbon

Maandelijkse Archieven: Februari 2014

  1. Bent Merkschoenen: ook voor steunzooldragers!

    Geen enkele voet is hetzelfde. Wie steunzolen nodig heeft, weet dat het niet altijd simpel is om passende schoenen te vinden. BENT MERKSCHOENEN helpt je daarbij met een herkenbaar label voor schoenen met een uitneembaar voetbed.

    Heb je steunzolen, dan is een uitneembaar voetbed een zegen. Op die manier is er genoeg ruimte om de correcte vorm van de steunzool te behouden en loop je ook niet het risico op knellen. Bij BENT MERKSCHOENEN gebruiken we voortaan een herkenbaar logo om de schoenen met een uitneembaar voetbed aan te duiden. Op die manier is het des te makkelijker om je keuze te maken.

    Neem in ieder geval je steunzolen mee als je gaat shoppen in één van de winkels van BENT MERKSCHOENEN. Zo ben je zeker van de perfecte pasvorm. Nog enkele tips: Schoenen met een veter- of klittenbandsluiting zijn ideaal voor steunzooldragers. Een stevige zool geeft je de nodige houvast. Zorg dat de tenen voldoende bewegingsruimte hebben en dat de hak goed omsloten is.

    Lees meer »
  2. Feesten ten voeten uit

    Ziezo, na lang zoeken, passen en keuren heb je de perfecte feestkledij voor het communie- of lentefeest van je zoon of dochter gevonden. Nu volgt er nog één belangrijke zoektocht: die naar de geknipte schoenen.

    Bij BENT Merkschoenen vind je niet alleen kinderschoenen die de outfit helemaal af maken. We kiezen ook voor de beste merken, zodat ze als gegoten zitten om de voetjes van je oogappel.

    Het leuke aan de huidige collecties bij BENT Merkschoenen is dat ze niet alleen feestelijk ogen op de grote dag, maar ook nadien nog perfect draagbaar zijn. Merken als CKS, Bana Kids en Kipling spelen lustig met “volwassen” trends zoals perforaties, goudaccenten en studs.

    De meisjes kiezen voor elegante stappers met de nodige flair in zachte tinten. De jongens lopen graag in de kijker met sneakers in contrasterende kleuren.

    Nog enkele tips als je kinderschoenen gaat kopen:

    Let niet alleen op de lengte van de voet, maar ook op de breedte
    De voeten kunne

    Lees meer »