• Gratis verzending vanaf 35 euro
  • Gratis retour
  • Levering: 1-3 werkdagen
  • 10% korting via aankoopbon

Maandelijkse Archieven: November 2014

  1. Enkellaarsjes: zo combineer je ze!

    Je ziet ze tegenwoordig overal: de hippe enkellaarsjes die je outfit een eigenzinnige boost geven. Met of zonder hak, en zo goed als met elke look te combineren, van stoer tot casual en stijlvol.

    Enkellaarsjes zijn een must voor de garderobe van elke zichzelf respecterende fashionista.

    SU7A1368_bewerkt.jpg

    Dankzij onze tips weet jij perfect hoe je ze kunt combineren:

    - enkellaarsjes combineren mooi met leggings of pantys. Als je kiest voor een kleur die in de buurt van de kleur van je laarsjes ligt kun je ervoor zorgen dat je benen langer lijken. Kies niet voor een legging die eindigt op je enkels, maar wel één die wat lager komt.

    - zorg voor een doorlopende lijn door je (skinny) jeans in je enkellaarsjes te stoppen. Leuk met een oversizede wintertui!

    - sommige kledingstukken zijn minder ideaal om met een enkellaars te dragen. Denk aan capribroeken

    Lees meer »
  2. Hoe vermijd ik koude voeten in de winter?

    Koning winter is op komst en brengt dat kouwelijk gevoel weer met zich mee. Vaak liggen koude voeten aan de basis van dat onbehaaglijke rillen.

    Daarom is het best om de koude meteen al daar aan te pakken. Enkele tips dus om het hoofd te bieden aan de ijsklompjes.

    • Door gezonder te eten werkt je bloedcirculatie beter en koel je minder snel af. En laat je niet afschrikken door de koude buiten. Een stevige wandeling met goed isolerende schoenen helpt juist!
    • Degelijke winterschoenen beginnen bij goede zolen (niet te dun). Kies voor waterdichte materialen want natte voeten houden koude temperaturen vast.
    • Om dezelfde reden kan het geen kwaad om halverwege de dag eens te wisselen van sokken. Zo vermijd je afkoeling door transpiratievocht. Kies ook voor wollen sokken, skikousen en zelfs voor thermische exemplaren. Voor de diehard koukleumen bestaan er ook warme voetencrèmes. En vergeet niet: schoenen met een wollen binnenkant hebben elke winter
    Lees meer »