Je ziet ze tegenwoordig overal: de hippe enkellaarsjes die je outfit een eigenzinnige boost geven. Met of zonder hak, en zo goed als met elke look te combineren, van stoer tot casual en stijlvol.

Enkellaarsjes zijn een must voor de garderobe van elke zichzelf respecterende fashionista.

SU7A1368_bewerkt.jpg

Dankzij onze tips weet jij perfect hoe je ze kunt combineren:

- enkellaarsjes combineren mooi met leggings of pantys. Als je kiest voor een kleur die in de buurt van de kleur van je laarsjes ligt kun je ervoor zorgen dat je benen langer lijken. Kies niet voor een legging die eindigt op je enkels, maar wel één die wat lager komt.

- zorg voor een doorlopende lijn door je (skinny) jeans in je enkellaarsjes te stoppen. Leuk met een oversizede wintertui!

- sommige kledingstukken zijn minder ideaal om met een enkellaars te dragen. Denk aan capribroeken en kokerrokken. Doordat je nog een stukje been laat zien hak je je look in stukken, waardoor je minder lang lijkt. Mensen die geen ellenlange benen hebben laten deze combinatie dus beter aan hen voorbij gaan.

- ook mooi: enkellaarsjes met een hak combineren met een maxi dress of rok. Als je rok een split heeft is het fijn om de kleur van je legging of pantys af te stemmen op de kleur van je laarsjes. Zo lijken je benen langer.

Bij Bent Merkschoenen vind je een erg uitgebreide collectie enkellaarsjes