Diamonds are a girl’s best friend? Sorry, Marilyn, maar we geven toch de voorkeur aan onze handtas. Dagelijks slepen wij dames een hele voorraad spulletjes mee. En die moeten natuurlijk in een mooie tas zitten, die bovendien past bij de gelegenheid.

Bij BENT MERKSCHOENEN hebben we niet alleen een zwak voor schoenen. Ook op mooie handtassen worden we instant verliefd.

large.jpg

 

Wist je dat handtassen tot de meest recente accessoires behoren? In de 19de eeuw droegen de dames hun bezittingen nog in een doosje om hun nek. Stel je voor dat we dat anno 2014 nog zouden moeten doen met onze telefoon, beauty stash, deo…!

Welke gelegenheid ook, het ligt voor de hand dat je tas bij je outfit moet passen. Gelukkig is de tijd voorbij dat de kleur van je handtas en schoenen een perfecte match moesten vormen. In plaats van te zoeken naar exact hetzelfde kleur, ga je beter voor contrast. Ook met zwart, wit of beige zit je meestal goed. Ook matchende details zijn leuk. Zitten er bijvoorbeeld studs of pailletten in je schoenen of kledij, kies dan voor een handtas met hetzelfde detail.

Een clutch is ideaal voor een etentje. Met zo’n tasje zet je je handen extra in de kijker. Een matchende kleur op je nagels maakt het helemaal af!

Handtassen die je kruiselings over de schouder draagt zijn perfect voor drukbezette dames die altijd on the go zijn. En zeker ook voor partyqueens. Je wilt uiteraard handsfree kunnen dansen en je favoriete tas op een plakkerige vloer of tafel moeten zetten is helemaal geen optie!

Voor de job is een grotere tas aangewezen. Agenda, make-up, tablet,… het moet er per slot van rekening allemaal in passen. BENT MERKSCHOENEN heeft heel mooie in de collectie van onder meer Calvin Klein en Tommy Hilfiger.

Laat je verleiden door de selectie handtassen op de website en ontdek het volledige gamma in de winkels van BENT MERKSCHOENEN!

Contacteer ons hier en volg ons via Facebook.

(bron: weheartit.com)